#RoadtoHartvanBrabant

In het voorprogramma van het VGS congres op 19 en 20 september 2018 vinden er een reeks energieke, prikkelende en soms schurende activiteiten voor en door ambtenaren en gemeentesecretarissen uit heel Nederland plaats. Ga mee op de #RoadtoHartvanBrabant.

Evenement op 20 april in Station88: Beleving, competitie en ‘presence’ in Tilburg!

Laat je verrassen door de Brabantse gastvrijheid, maak kennis met de échte Tilburgers en ervaar hoe je als gemeente op verschillende manieren aanwezig kunt zijn in de stad. Tijdens het 1e evenement op de #RoadtoHartvanBrabant dagen we jou en ‘aanwezige’ collega’s uit heel Nederland uit om deel te nemen aan het startevenement in deze bruisende stad. Het wordt een inspirerend event, waarbij interactie en beleving centraal staan. Laat je meenemen in de veranderende rol van gemeentesecretarissen en ga de competitie aan met je collega's. Wie weet het beste wat er van een gemeente, gemeentesecretaris en ambtenaar gevraagd wordt voor de gemeente van de toekomst?

Op 20 april staat er een verrassend programma voor je klaar in Tilburg.
Dit wil je niet missen! We verklappen nog niet alles, maar het globale programma is als volgt:

12:30 uur Ontvangst op locatie (dichtbij station Tilburg)

13:00 uur Welkom en start programma

16:30 uur Afsluiting + borrel

Dit evenement is voor gemeentesecretarissen en ‘aanwezige’ ambtenaren. Ben jij present?! Meld je nu aan via deze link.

 

Volgende evenement: 18 mei

Blok naast het evenement op 20 april ook alvast 18 mei in de agenda van jou en die van jouw introducé. Dit evenement vindt plaats in Amsterdam.
Er volgen nog 2 bijeenkomsten. Meer informatie over de evenementen wordt binnenkort bekendgemaakt via de VGS-nieuwsbrief, VGS-site en facebook.

 

Mede mogelijk gemaakt door: