VGS Congres 2024

Op donderdag 19 en vrijdag 20 september 2024 heten de gemeentesecretarissen van de VGS-Kring Noord- en Midden-Limburg je van harte welkom op het jaarlijkse VGS congres.

In 2024 zijn de VGS-leden te gast in de regio Noord- en Midden-Limburg, met als centrale locatie het prachtige Roermond.

Het congres vindt plaats op donderdag 19 en vrijdag 20 september. VGS leden zijn op woensdagavond 18 september al van harte welkom op de gezellige Roerkade van Roermond voor een informele welkomstborrel.

Roermond is een bijzondere stad aan het water met een historische binnenstad en haar vele winkels en restaurantjes. Met ruim 8 miljoen bezoekers per jaar is het één van de grootste attracties in Nederland. In de maand september zijn de hotelkamers in het centrum van Roermond schaars. Daarom adviseren we je om zo snel mogelijk een hotelkamer te boeken. Hoe eerder je boekt, hoe zekerder je bent van een hotelkamer in het centrum van Roermond. Op de pagina 'hotelovernachting' vind je meer informatie over de hotels en het boeken van een hotelkamer.

Je heb vast de aankondigingsfilm al voorbij zien komen. Zo niet, via deze link kun je de film bekijken en alvast in de stemming komen. Enthousiast geworden? Waarschijnlijk wel, want wie is er niet bezig met A.I. en het bewaken van de menselijke maat bij het gebruik hiervan? Dit en nog veel meer krijgt volop aandacht tijdens het congres.

Je kunt je hier inschrijven voor het congres.