VGS congres

The Essence of Presence

Woensdag 19 en donderdag 20 september in regio Hart van Brabant

The Essence of Presence: ‘the fact that someone or something is in a place’. Maar aanwezig zijn is veel meer! Hoe aanwezig moet de overheid zijn in het publieke domein? Hoe aanwezig ben jij in jouw gemeente? En in de organisatie? Of bijvoorbeeld op sociale media? Hoe ‘aanwezig’ moeten we eigenlijk zijn? The Essence of Presence is het thema van het VGS Congres op 19 en 20 september in Regio Hart van Brabant.

Schrijf je nu in voor het congres!

Je kunt je als VGS-lid en jouw introducé nu inschrijven via de e-uitnodiging die je op 23 mei hebt ontvangen van de VGS en Regio Hart van Brabant. Mocht je de uitnodiging niet hebben ontvangen, mail dan even naar vgscongres@regio-hartvanbrabant.nl of kijk in de VGS-nieuwsbrieven voor de inschrijvingslink.

Wie neem jij mee naar het VGS-congres?

Welke ambtenaar is ‘aanwezig’? Wie is een veel gezien gezicht voor het algemeen publiek in jouw gemeente? Wie is ‘betekenisvol’ (of: verfrissend) aanwezig; creëert meerwaarde voor de gemeenschap en doorbreekt geïnstitutionaliseerd gedrag? Wie drukt zijn of haar stempel op de organisatie, op processen en op samenwerking? Van wie kunnen we leren wat het is om oprechte aandacht te hebben voor onze inwoners, samenwerkingspartners en bestuurders? Wie heeft the essence of presence al doorgrond? Misschien niet altijd op de voorgrond, maar wel degelijk met impact? Of ken je juist een collega die zichzelf wil herontdekken?  Neem hem of haar mee als introducé naar het VGS-congres!

Wijs collega’s ook op de evenementen van #RoadtoHartvanBrabant, open voor alle ‘aanwezige’ ambtenaren.
Mede mogelijk gemaakt door: