VGS uurtje - De rol van de gemeentesecretaris in een burgemeestersbenoeming

Iedereen komt het wel een keer tegen in hun loopbaan: een burgemeestersbenoeming. Maar wat is nu precies de rol van de gemeentesecretaris in dit proces? En wat zijn de do’s en don’ts? Zit je midden in dit proces of krijg je er binnenkort mee te maken? Of heb je juist kennis en ervaring op dit gebied en wil je dit delen met je collega’s? Sluit dan aan bij dit VGS uurtje op woensdag 12 juni van 16.00 - 17.00 uur.  

René Grotens (gemeentesecretaris Zeist), Annet Doesburg (gemeentesecretaris Dijk en Waard) en Yvonne Halman (gemeentesecretaris Wijdemeren) hebben, in diverse rollen, ruime ervaring met burgemeestersbenoemingen. Tijdens dit uurtje gaan we met elkaar in gesprek over de diverse rollen die je kunt vervullen bij een benoeming en bieden we je handelingsperspectieven aan.  

Eiko Smid (huidig kabinetschef van de Commissaris van de Koning in Overijssel en per 7 mei burgemeester van Sint-Michielsgestel) vertelt meer over de rol van de provincie en de samenwerking met de Commissaris van de Koning. 

Uiteraard is er veel gelegenheid voor interactie, vragen en kennis delen. Meld je snel aan!

Inschrijven

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.