Onderzoek samenwerking gemeenten en sociale ondernemingen op NOS-journaal

Ruim 100 VGS-leden hebben meegewerkt aan het onderzoek naar de samenwerking tussen gemeenten en sociale ondernemingen. Hartelijk dank daarvoor! Wil je al iets van de resultaten horen? Kijk dan aanstaande zaterdag, 10 maart, naar het NOS-journaal van 18.00 uur en/of van 20.00 uur. Aan de hand van een kort portret van een sociale onderneming in Emmen komt de samenwerking met de gemeente aan de orde en worden ook vragen gesteld over het onderzoek dat PwC heeft uitgevoerd in samenwerking met ons en met Social Enterprise NL. De samenwerking met sociale ondernemingen is vaak nog pril, maar wel veelbelovend en daarom zijn we blij met deze positieve aandacht! Het rapport is over ruim een week op onze site te vinden.