De rol van de gemeentesecretaris voor, tijdens en na de verkiezingen

In december hebben we een bijeenkomst georganiseerd voor onze leden over de rol van de gemeentesecretaris voor, tijdens en na de verkiezingen. Het animo hiervoor was groter dan de beschikbare plaatsen. Inmiddels hebben wij in het mooie Woudenberg een ruimte in het gemeentehuis kunnen regelen op donderdag 11 januari 2018 van 16.00 tot 19.00 uur. Onder andere Hennie Koek (gs Zoetermeer) zal haar ruime ervaring in dit proces (aanloop naar de verkiezingen, coalitievorming, collegevorming) en de valkuilen daarbij met ons delen. Eerder hebben we hierover een factsheet gemaakt die je op de website kunt vinden.

Kun en wil je aanwezig zijn op 11 januari  laat dit dan zo snel mogelijk weten via: vgs@gemeentesecretaris.nl. Geef daarbij direct aan of je dieetwensen hebt.