VGS-lid Irma Woestenberg finalist bij de Verkiezing van de Overheidsmanager van het Jaar 2017

De VGS is trots op de finaleplaats van collega Irma Woestenberg bij de verkiezing van Overheidsmanager van het Jaar. Het bestuur feliciteert Irma van harte en wenst haar veel succes in de laatste ronde! Los van haar kwaliteiten als gemeentesecretaris van ’s-Hertogenbosch is zij een gedreven, toegewijde en actieve ambassadeur voor onze vereniging en onze beroepsgroep. Zij heeft veel betekend in het landelijk netwerk als voorzitter van de Managementraad, in de VNG commissie Bestuur en Veiligheid en in de VGS-commissie op datzelfde onderwerp.

Zij  maakte zich sterk voor betere sturing en borging in het veiligheidsdomein binnen gemeenten. In 2013 was zij organisator van het VGS-congres.
De afgelopen jaren heeft Irma zich sterk gemaakt voor de vernieuwingen op ICT vlak en ‘reist’ inmiddels als voorzitter van de Taskforce Samen Organiseren het land door om de collega’s te overtuigen van de noodzaak van samenwerking op het gebied van digitalisering.

De jury van de verkiezing Overheidsmanager van het Jaar schrijft in haar rapport over Irma het volgende: Irma Woestenberg heeft als gemeentesecretaris van gemeente ‘s-Hertogenbosch laten zien op een stevige manier zelf verantwoordelijkheid te nemen en resultaat te boeken. Naast haar activiteiten op regionaal en landelijk niveau, bijvoorbeeld als voorzitter van de Taskforce Samen Organiseren (VNG), is ze binnen gemeenteland beroemd om haar vooruitstrevendheid. Binnen de gemeente maakt ze zich continu sterk om de organisatie aan te sluiten bij de dynamische en veranderende omgeving.

Lees meer over de verkiezing Overheidsmanager van het Jaar via:
De overheidsmanager van het jaar