Vensters Open 2

De tweede editie van het magazine over ontwikkelingen in bedrijfsvoering is uit! Vensters Open 2 is deze week verzonden naar alle stakeholders en relaties van Vensters voor Bedrijfsvoering.
Met deze keer vier aansprekende verhalen van collega-gemeentesecretarissen Noud Bex, Reindert Hoek, Leonie Dennenberg en Peter Teesink. Daarnaast prikkelende inzichten van thoughtleaders in de publieke sector en daarbuiten. Hoe gebruik jij lokale managementinformatie in deze tijd van datascience en big data? Heb je zicht op prestaties en mogelijkheden tot sturing? Welke elementen in financiën, HR, huisvesting en organisatieontwikkeling zijn meetbaar en stuurbaar? Laat je inspireren door de infographics en de ideeën in dit magazine.

De papieren versie van het magazine is onderweg of al op je deurmat gevallen, met een begeleidende brief van Peter Teesink, gemeentesecretaris van Groningen en voorzitter van de stuurgroep Vensters. Ben je meer geïnteresseerd in de digitale versie, dan is hier de link!

Meer informatie over de inhoud? Neem contact op met Eelke.Horselenberg@kinggemeenten.nl.