Kijkje in de keuken bij Decibel

Plaats: Beekse Bergen
Starttijd: 11:00, 18 augustus 2018
Eindtijd: 17:00, 18 augustus 2018

Weer een mooi evenement van de #RoadtoHartvanbrabant in aanloop naar het VGS Jaarcongres 2018.

Decibel Outdoor is een dancefestival dat elk jaar zo’n 60.000 bezoekers trekt. Het wordt al meer dan tien jaar gehouden op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Je zou misschien zeggen dat de gemeente hier naast het verstrekken van een vergunning niet veel mee te maken heeft. Maar, zo weet gemeentesecretaris Frank Jansen, dat zit wel anders! Op 18 augustus krijgen we in de aanloop naar het VGS-congres een kijkje in de keuken bij de organisatie van dit grootste festival. We focussen op de rol van de overheid en die van de gemeentesecretaris. Hoe aanwezig ben je als gemeente tijdens zo’n festival? We mogen zelfs mee naar het veiligheidsoverleg dat achter de schermen plaatsvindt. Uniek en bij uitstek interessant voor gemeentesecretarissen! Meld je aan via dit formulier.