Beleving, competitie en ‘presence’ in Tilburg!

Plaats: Station 88, Burgemeester Brokxlaan 12 Tilburg
Starttijd: 12:30, 20 april 2018
Eindtijd: 17:00, 20 april 2018

Laat je verrassen door de Brabantse gastvrijheid, maak kennis met de échte Tilburgers en ervaar hoe je als gemeente op verschillende manieren aanwezig kunt zijn in de stad. Tijdens het 1e evenement op de #RoadtoHartvanBrabant dagen we jou en ‘aanwezige’ collega’s uit heel Nederland [PMvd1] uit om deel te nemen aan het startevenement in deze bruisende stad. Het wordt een inspirerend event, waarbij interactie en beleving centraal staan. Laat je meenemen in de veranderende rol van gemeentesecretarissen en ga de competitie aan met je collega's. Wie weet het beste wat er van een gemeente, gemeentesecretaris en ambtenaar gevraagd wordt voor de gemeente van de toekomst?

20 april staat er een verrassend programma voor je klaar in Tilburg. Dit wil je niet missen! We verklappen nog niet alles, maar het globale programma is als volgt:

12:30 uur Ontvangst op locatie (dichtbij station Tilburg)

13.00 uur Welkom en ontvangst

16:30 uur Afsluiting + borrel

Aanmelden:
Dit evenement is voor gemeentesecretarissen en ‘aanwezige’ ambtenaren, je mag dan ook iemand uit jouw eigen organisatie meenemen. Ben jij present?! Meld je nu aan via deze link.

#RoadtoHartvanBrabant

In het voorprogramma van het VGS-congres op 19 en 20 september vindt een reeks energieke, prikkelende en soms schurende activiteiten plaats, georganiseerd voor en door ambtenaren en gemeentesecretarissen uit heel Nederland. Ga mee op de #RoadtoHartvanBrabant. Volg ons via Facebook en via de website en nieuwsbrief van de VGS.