Verkiezingstijd, de rol van de gs

Plaats: Stadhuis Utrecht
Starttijd: 16:00, 13 december 2017
Eindtijd: 19:00, 13 december 2017

Het jaar loopt al redelijk tegen het einde, en de periode tot aan de verkiezingen wordt steeds korter. Daarom organiseert de VGS een actualiteitenbijeenkomst over de verkiezingen en je rol als gemeentesecretaris daarin. Een interessant onderwerp voor iedereen, zeker als je de verkiezingen voor het eerst meemaakt of als je in nieuwe politieke verhoudingen terecht komt.

Tijdens de bijeenkomst zullen een aantal ervaren collega's hun ervaring delen. Aan de hand van de verschillende fases (aanloop naar de verkiezingen, coalitievorming, collegevorming) bespreken we mogelijkheden, ervaringen, valkuilen enzovoort.

Kun en wil je hierbij aanwezig zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten via: vgs@gemeentesecretaris.nl. Geef daarbij direct aan of je dieetwensen hebt.

Als er erg veel interesse is of veel leden kunnen niet op woensdag 13 december, zijn we graag bereid op korte termijn nog iets te organiseren. Mocht dit het geval zijn en/of mocht je zelf in je eigen omgeving iets willen organiseren, laat het dan ook zo snel mogelijk weten.