“Sterke Verhalen bij het Kampvuur – #Kanniewaarzijn!?” – Aerdenhout

Starttijd: 20:00, 11 juli 2017
Eindtijd: 22:00, 11 juli 2017

Een #RoadtoAmsterdam evenement

Rond een kampvuur zit een groep mensen. Zij luisteren aandachtig naar een 10 minuten durend   verhaal – bijvoorbeeld over hoe een jongen van hun leeftijd een keer in zijn werk een beslissing moest nemen waarvan hij niet kon weten hoe het zou uitpakken. Of een gemeentesecretaris over de Bijlmerramp. Daarna krijgen de luisteraars 5 minuten de tijd voor vragen. Dan gaan zij in groepjes uit één. Ze discussiëren over de vraag of het verhaal waar is. Maar wat ze niet weten is dat er iemand in hun midden hen probeert te overtuigen van het tegendeel…

De groepjes strijden om de eer, en wat ze verder winnen weten we nog niet maar gezellig is het wel! Als het donker is, en de verhalen zijn verteld komt de huisband van de Gemeente Bloemendaal de groep verwarmen met een mooie muzikale afsluiting.

Wanneer?

• Dinsdag 11 juli 2017
  • 20:00 -22:00 (met uitloop en band)
  • Duin-bosgebied met zandkuil t.h.v. Zuidervoetpad in Aerdenhout

Wat is het idee?

• Groot kampvuur met hooibalen/kratten etc. erom heen om op te zitten
  • Groep van ongeveer 20-30 man, mix GS/Jonge Ambtenaren
  • Een moderator met humor en lef die begeleidt (mogelijk Andries Tunnel – cabaretier en gespreksleider)
  • 4-6 verhalen van jonge ambtenaren en GS’en

Wie gaan dit uitvoeren?

• Noor Wouterse  (Bloemendaal)
  • Bas Torenvliet (Bloemendaal)
  • Daphne Disco (Heemstede)
  • Ilona de Goede (Bloemendaal)
  • Anna Veltkamp (Amsterdam)

Inschrijven gaat via het formulier.

Wat is eigenlijk de #RoadtoAmsterdam?

#RoadtoAmsterdam is een reeks energieke, prikkelende en soms schurende activiteiten voor en door alle jonge ambtenaren in Nederland. Hoe kan je als overheid jezelf opnieuw blijven uitvinden nu en in de toekomst? Geef kennis mee voorafgaand aan het Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS) congres.

Ons motto is ‘Denk en doe mee!’. En wij zijn een soort community van jonge ambtenaren die actief input geven aan gemeentesecretarissen en in hun organisatie. Het gaat om het nieuwe samenwerken: tussen jonge ambtenaren, gemeentesecretarissen, gemeentes, regio’s en iedereen die we maar kunnen vinden om mooie ideeën mee te delen en vooral uit te voeren!

U kunt zich voor dit evenement inschrijven!

Als je lid bent, log dan in om alle gegevens automatisch in te vullen. Klik hier om in te loggen