#RoadtoAmsterdam & FUTUR: FAILS! Celebrating Mistakes!

Plaats: Jopenkerk, hoofdweg 774 in Hoofddorp
Starttijd: 16:30, 03 juli 2017
Eindtijd: 18:30, 03 juli 2017

Per ongeluk te veel geld uitkeren aan de bewoners van je stad, een mediastorm over je heen krijgen voor het aannemen van wachtgeld na je volksvertegenwoordiging, verantwoordelijkheid moeten dragen voor een mbo-klas die je niet aankunt; er zijn ontzettend veel ‘missers’ te bedenken die ambtenaren, wethouders, raadsleden, directeuren en gemeentesecretarissen maken. En dit is de avond waarop die blunders niet onder een tapijt verdwijnen, opgeleukt worden met een smoes of afgedaan worden door een excuus. Dit is de avond waarop we fouten vieren!

Met o.a. Wassila Hachchi, Pieter Hilhorst en Cas Wardenaar

Kom naar de #RoadtoAmsterdam FAILS in de Jopenkerk in Hoofddorp. Onder het genot van een heerlijk Jopenbiertje vieren we het falen en delen we de inzichten die daaruit te behalen zijn. Er is ook ruimte voor jouw verhaal, dus denk alvast na over welk inzicht jij zou willen delen; GO DEEP!

Schrijf je voor maandag 26 juni in voor #RoadtoAmsterdam FAILS via deze link: https://goo.gl/forms/qHxn8BIcsYyMBbWT2
Er zijn 60 gratis kaarten te vergeven!

#RoadtoAmsterdam: Een reeks energieke, prikkelende en soms schurende activiteiten voorafgaand aan het Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS) congres, bedoeld voor en door alle (jonge) ambtenaren en gemeentesecretarissen in Nederland. Hoe kan je als overheid jezelf opnieuw blijven uitvinden nu en in de toekomst<span "="">


Mede mogelijk gemaakt door: