Meld je aan voor de leergang Regionaal Samenwerken

Heb jij je al aangemeld voor de leergang Regionaal Samenwerken op 20 en 21 juni? Wees er snel bij en geef je op!

Gemeenschappelijke regelingen, samenwerkingstafels, informele samenwerkingen en andere manieren van samenwerken. Regionale samenwerking is er in het publieke domein in verschillende vormen en groeit alleen maar. Belangrijk en noodzakelijk, zeker vanwege de toenemende complexiteit van dossiers waar gemeenten mee te maken hebben. Krachten bundelen maakt sterker, vergroot de kwaliteit en is efficiënter.

Krijg grip op samenwerking
Hoe ga je daar als gemeentesecretaris, directeur of manager succesvol mee om? In de tweedaagse leergang op 20 en 21 juni krijg je grip op en inzicht in de strategie van samenwerken in ketens en netwerken, de succesfactoren van samenwerking, de bijdrage van jouw leiderschap daarin, wat anderen van je vinden als samenwerkingspartner en wat het van de interne organisatie vraagt om goed te kunnen samenwerken met anderen.

Vier je blunders en successen
Leer van elkaar, vier je blunders, leer van wetenschappelijke theorieën, train je geduld in de ‘vissenkom’ en doe inspiratie op om direct concreet aan de slag te gaan.

Waardevolle training
Deze training werd in oktober 2023 ook al aangeboden en werd door deelnemers als zeer waardevol beoordeeld: “Sterke theorie, fijne collegiale uitwisseling en de vissenkomsessie met partners was erg leerzaam.”

De leergang wordt verzorgd door Diederik Hommes en Tjin Bremer, beiden partner bij Rijnconsult.

Enthousiast geworden? Lees meer over deze leergang of meld je direct aan